MARAbluprivate labelTUTTIBRUTTIvakopleiding

over Mara Riviera

dit is Mara Riviera van MARAblu

MADE IN HOLLAND MEETS ITALIAN DESIGN

Liefde voor de natuur, dat heeft Mara Riviera al sinds haar kinderjaren. Zieke poesjes vonden een huis op zolder of onder haar bed, tot grote wanhoop van haar moeder die allergisch was. En al jaren eet Mara voor een belangrijk deel biologisch. Een passie voor creëren en ambachtelijke handwerktechnieken heeft Mara ook al jaren. En met een Italiaanse vader is een feilloos gevoel voor stijl en klasse verzekerd.

Na een grondige reorganisatie op haar werk vielen er in 2005 ontslagen. Ook voor Mara, toen moeder van een zoontje van 1 jaar. Ze nam de haar geboden kansen en sprong in het diepe.

Avontuurlijk, inderdaad. Ambitieus ook. Maar waar een wil is, is een weg.

Inmiddels runt Mara al sinds 2005 succesvol een ecobewust lifestyle label met stylish stoere damestassen met een rauw randje en bijbehorende accessoires. Gepassioneerd is ze door robuust leer, onregelmatigheden die authenticiteit benadrukken, natuurlijke glans … Je voelt het al, passie!

In 2013 is daar TUTTIBRUTTI bij gekomen, handig-in-gebruik fashionable tassen in dik ruig leer. Kijk bij het kopje ‘over TUTTIBRUTTI’, kies voor de categorie ‘TUTTIBRUTTI’ voor meer info of shop in de TUTTIBRUTTI shop!

In 2015 is MARAblu verhuisd naar een atelierruimte van 175m2. En die ruimte vroeg gewoon om haar kennis en passie voor leerbewerken te delen met jou!

Dus kan je sinds die tijd de vakopleiding ‘tassen maken’ volgen die ze zelf heeft gevolgd, workshops doen met je vriendinnen of gewoon lekker tassen of rokjes komen maken in de naaicursus.

De helft van de ruimte is showroom/shop, dus kom gerust een langs om de collectie eens zelf te zien, voelen en proberen.

Met liefde en respect.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Editor's choice
dokterstas beugeltas groen
tuttibrutti tas sfeervol