aan het laden
CRKBO erkend - UWV scholingspartner - grootste aanbod lessen & workshops - instromen op elk moment
buzz & bezigheidMARAblumodules vakopleiding 'tassen maken'vakopleiding

Geslaagd! CRKBO gecertificeerd

MARAblu is geslaagd!

Per 15 juli 2017 is de vakopleiding tassen maken van MARAblu CRKBO gecertificeerd als erkende scholingsorganisatie en daarmee voldoet MARAblu aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) hanteert strenge kwaliteitsnormen, gesteld door het CPION.
De kwaliteitsnormen zijn gericht op de beginselen van de kwaliteitscode voor kort beroepsonderwijs: het zorgvuldigheidsbeginsel, rechtszekerheidsbeginsel, kenbaarheidsbeginsel, redelijkheidsbeginsel en betrouwbaarheidsbeginsel

Middels deze certificering voldoet MARAblu aan de strenge kwaliteitsnormen gesteld door het CPION en zijn daarmee goedgekeurd voor inschrijving in het kwaliteitsregister CRKBO.

Wist je dat………je 1000-1500 euro opleidingskosten per jaar terug kan krijgen ?

Wist je dat als je in loondienst bent je per jaar 1000-1500 euro van de opleidingskosten terug kunt krijgen van de belastingdienst? Deze opleidingen zijn fiscaal aftrekbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van nieuwe items & nieuws maar doe vooral veel inspiratie op!
Maximaal 1 bericht per week. Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Privacybeleid