buzz & bezigheidMARAblumodules vakopleiding 'tassen maken'vakopleiding

geslaagd! CRKBO gecertificeerd

Mara is geslaagd!

Per 15 juli 2017 is de vakopleiding tassen maken van MARAblu CRKBO gecertificeerd.

Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs bestaat uit een Register Instellingen en een Register Docenten. In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. De Belastingdienst stelt inschrijving in het juiste CRKBO-register als voorwaarde om in aanmerking te komen voor BTW-vrijstelling.

Wist je dat………je 1000-1500 euro opleidingskosten per jaar terug kan krijgen ?

Wist je dat als je in loondienst bent je per jaar 1000-1500 euro van de opleidingskosten terug kunt krijgen van de belastingdienst? Dit komt omdat MARAblu een CRKBO erkende opleiding is. Deze opleidingen zijn fiscaal aftrekbaar!

Als je al een activiteiten-gerelateerde onderneming runt (bv. een winkel waar je leren tassen verkoopt) dan zijn de opleidingskosten natuurlijk gewoon op te voeren als kosten waardoor je daar ook fiscaal voordeel aan hebt!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van nieuwe items & nieuws maar doe vooral veel inspiratie op!

Maximaal 1 bericht per week. Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Privacybeleid