aan het laden
CRKBO erkend - UWV scholingspartner - grootste aanbod lessen & workshops - instromen op elk moment
buzz & bezigheidMARAblunaaicursus 'tassen & interieuraccessoires'vakopleiding

Naaicursus of vakopleiding?

Leerbewerken is heel anders dan werken met textiel. Het garen is dikker en steviger, de naaimachines zijn industriële naaimachines en je kunt leer niet spelden maar je plakt het!

Combineer ambacht en creativiteit in de naaicursus of volg een module van de vakopleiding ‘tassen maken & leerbewerken’. Stik je eigen tas of rokje op één van onze industriële naaimachines.

Wist je dat in de meeste gevallen het volgen van een module van de vakopleiding ‘tassen maken & leerbewerken’ fiscaal aftrekbaar is?  MARAblu is CRKBO geregistreerd.

 

Vind je dit interessant? Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van nieuwe items & nieuws maar doe vooral veel inspiratie op!
Maximaal 1 bericht per week. Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Privacybeleid

Review Naaicursus of vakopleiding?.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van nieuwe items & nieuws maar doe vooral veel inspiratie op!
Maximaal 1 bericht per week. Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Privacybeleid