aan het laden
erkend kort beroepsonderwijs | UWV-scholingspartner | grootste aanbod lessen | instromen op elk moment

Nieuw: DIY workshop: pakket ‘maak-je-eigen-tas’ voor thuis


In de webshop vind je nu een DIY workshop-pakket!
Geheel volgens de richtlijnen van het RIVM toch je eigen tas maken, dat kan jij ook! Echt.

Je kiest de modellen en kleur(-en) leer in de webshop. De sterren geven de moeilijkheidsgraad aan. Heb je daar vragen over? Neem dan contact op.

Het pakket bestaat uit alle materialen die je nodig hebt om je tas te maken; het leer en/of koeienhuid, eventueel de voering en de fournituren.

Alle onderdelen van leer en de voering zijn gemarkeerd met alle steun- en markeringspunten. Gaatjes en insnijdingen zijn ook al aangebracht als van toepassing.
Ook welke delen aan elkaar gestikt moeten worden staat gemarkeerd. De volgorde vind je in de gebruiksaanwijzing.

Geschikt voor alle huishoud-naaimachines. Gebruik wel een leernaald en leergaren, dan worden de steken mooier en krijg je ook dat kenmerkende leerstiksel wat een beetje schuin loopt met dikker garen.

De stukken leer zijn geheel voorbewerkt; geschalmd en ingelijmd zodat je de tas gemakkelijk kunt stikken. De metalen details zijn al gemonteerd. Het hengsel stik je ook zelf en bevestig je met 2 musketonhaken.

Geleverd met gebruiksaanwijzing natuurlijk.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van nieuwe items & nieuws maar doe vooral veel inspiratie op!
Maximaal 1 bericht per week. Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Privacybeleid