aan het laden
erkend kort beroepsonderwijs | UWV-scholingspartner | grootste aanbod lessen | instromen op elk moment
MARAbluprivate labelTUTTIBRUTTIvakopleidingworkshops

over Mara Riviera

MADE IN HOLLAND MEETS ITALIAN DESIGN

Liefde voor de natuur, dat heeft Mara Riviera al sinds haar kinderjaren. Zieke poesjes vonden een huis op zolder of onder haar bed, tot grote wanhoop van haar moeder die allergisch was. En al jaren eet Mara voor een belangrijk deel biologisch. Een passie voor creëren en ambachtelijke handwerktechnieken heeft Mara ook al jaren. En met een Italiaanse vader is een feilloos gevoel voor stijl en klasse verzekerd.

Na een grondige reorganisatie op haar werk (met haar opleiding fysiotherapie werkte ze bij het UWV) vielen er in uiteindelijk 2005 ontslagen. Ook voor Mara, toen moeder van een zoontje van 1 jaar.
Mara: “Het UWV bood tijdens het ontslagtraject de cursus Kies je Koers. Toen ik op de eerste cursusdag binnen liep stond op het bord groot geschreven ‘Wie in de zon wil staan, moet uit de schaduw komen’.
Raak! Ik wilde heel graag in de zon staan… “

Ze nam de haar geboden kansen in het reorganisatietraject en sprong in het diepe.
Ze startte haar eigen bedrijf: MARAblu – bags & accessories.

Avontuurlijk, inderdaad. Ambitieus ook. Maar waar een wil is, is een weg!

Inmiddels runt Mara al sinds 2005 succesvol een ecobewust lifestyle label met stylish stoere damestassen met een rauw randje, lifestyle & interieuraccessoires. Mooie tassen en accessoires van hoogwaardige kwaliteit die haar liefde voor de natuur laten zien en waar ook haar plezier in ambacht terug te vinden is.

Gepassioneerd is ze door robuust leer, onregelmatigheden die authenticiteit benadrukken, natuurlijke glans … Je voelt het al, die liefde en respect!

Kijk eens bij ‘over MARAblu’, check de categorie ‘MARAblu’ voor alle info of shop tassen in de MARAblu webshop.

In 2013 is daar TUTTIBRUTTI bij gekomen, handig-in-gebruik fashionable tassen in dik ruig leer. Aan het leer zie je Mara’s liefde voor het materiaal. De metalen details benadrukken de robuustheid van het leer. De tijdsgeest, de economie en haar creativiteit vroegen om een tassenlabel met praktische fashionable tassen van echt leer waar je elke dag met plezier je spullen in blijft mikken. En dan met een fijn praktisch prijskaartje :).

Lees meer bij ‘over TUTTIBRUTTI’ of vind stoere shoppers in de TUTTIBRUTTI shop!

In 2015 is MARAblu verhuisd. Van werken-van-huis-uit verdeeld over 3 kamertjes, naar een atelierruimte van wel 175m2! En die ruimte vroeg gewoon om haar kennis en passie voor leerbewerken te delen met jou.
Daar vind je 8 werkplekken, even zoveel naaimachines, gereedschappen, leer & stoffen die je nodig hebt én nog veel meer om leer te bewerken.

Daar volg je de vakopleiding ‘tassen maken’ volgen die ze zelf heeft gevolgd, doe je workshops met je vriendinnen of kom je om je hoofd leeg te maken en met je handen tassen, rokjes of interieuraccessoires te maken in de naaicursus.

Een gedeelte van de ruimte is showroom/shop, dus kom gerust een langs om de collectie eens zelf te zien, voelen en proberen.

With love & respect,
Mara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van nieuwe items & nieuws maar doe vooral veel inspiratie op!
Maximaal 1 bericht per week. Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Privacybeleid