aan het laden
erkend beroepsonderwijs | grootste aanbod lessen per wk | instromen op elk moment | UWV-scholingspartner

TUTTIBRUTTI

 SHOPPEN? In de TUTTIBRUTTI shop

TUTTIBRUTTI, het jongere zusje van MARAblu.

In 2013 is TUTTIBRUTTI geboren uit het brein van Mara Riviera.
Een no-nonsense tassenlabel met stoere afwerking. Stoere shoppers voor elke dag in lekker dik, ruig leer.

Aan het leer zie je Mara’s liefde voor het materiaal. De metalen details benadrukken de robuustheid van het leer. De tijdsgeest, de economie en haar creativiteit vroegen om een tassenlabel met praktische fashionable tassen van echt leer waar je elke dag met plezier je spullen in blijft mikken. En dan met een fijn praktisch prijskaartje :).

Na een grondige reorganisatie op haar werk (met haar opleiding fysiotherapie werkte ze bij het UWV) vielen er in 2005 ontslagen. Ook voor Mara, toen een alleenstaande moeder van een zoontje van 1 jaar.
Mara: “Het UWV bood tijdens het ontslagtraject de cursus Kies je Koers. Toen ik op de eerste cursusdag binnen liep stond op het bord groot geschreven ‘Wie in de zon wil staan, moet uit de schaduw komen’.

Raak! Ik wilde heel graag in de zon staan… “

Dus ze nam de haar geboden kansen en sprong in het diepe.
Avontuurlijk, inderdaad. Ambitieus ook. Maar waar een wil is, is een weg.
Het resultaat was MARA blu, een eco-bewust lifestyle label met stylish stoere tassen met een rauw randje en bijbehorende accessoires.

Mooie shoppers van hoogwaardige kwaliteit die haar liefde voor de natuur laten zien en waar ook haar plezier in ambacht terug te vinden is.

En sinds 2013 dus TUTTIBRUTTI.
Eco as always, enjoy…
Vind je dit interessant? Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van nieuwe items & nieuws maar doe vooral veel inspiratie op!
Maximaal 1 bericht per week. Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Privacybeleid
Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van nieuwe items & nieuws maar doe vooral veel inspiratie op!
Maximaal 1 bericht per week. Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Privacybeleid