aan het laden
CRKBO erkend - UWV scholingspartner - grootste aanbod lessen & workshops - instromen op elk moment

Vakopleiding_cursus leren tas maken Oosterhout (Noord-Brabant)


Werken met leer is superleuk!

In elke module van de vakopleiding ‘tassen maken & leerbewerken’ ontwerp je zelf je tas en leer je daarvoor patronen maken.
Per module leer je een nieuw tassysteem en bijbehorende leerbewerkings technieken. Je begint met een shopper (module 0) maar al snel maak jij een dokterstas of zo’n ouderwetse schooltas!

We geven 5 lessen per week. Op woensdag en vrijdag kun je 2 lessen volgen op 1 dag en daarmee de gehele opleiding ‘Tassen maken & leerbewerken’ in 1,5 jaar afronden.
Volg je 3 lessen per week? Dan ben je na 1 jaar gediplomeerd!

Je kunt ook losse modules volgen. Neem hiervoor contact op.

Geen vooropleiding vereist, instromen op elk moment.


MARAblu is bij het CRKBO geregistreerd. Daardoor is de opleiding fiscaal aftrekbaar in bepaalde gevallen. Start nu! In 2021 komt deze regeling te vervallen.


Bekijk resultaten van cursisten van MARAblu:

Cursussen ‘Tassen maken & leerbewerken’

Je combineert creativiteit en ambacht in één van onze cursussen. Met wat handigheid, geduld en natuurlijk begeleiding leer jij stapsgewijs een leren tas of rok in elkaar zetten. Ook kun je interieuraccessoires maken, zoals een leren kussen of plantenhanger.

Maak in 4 lessen een shopper van leer, in 6 lessen een schoudertas van leer met voering of doe een cursus van 10 lessen om zelf te kiezen wat je wil maken!Waarom kies je voor de vakopleiding/cursus leren tas maken bij MARAblu?

1

max 8 pers. per les = intensieve begeleiding
8 machines dus nooit wachten
5 lessen per week mogelijk
2 lessen op 1 dag = 1,5 jaar voor de gehele opleiding

2

Geen vooropleiding vereist
Instromen op ieder moment
Losse modules volgen is ook mogelijk
Diverse cursussen om kennis te maken: shopper, gevoerde schoudertas of naaicursus

3

De vakopleiding/cursus ‘Tassen maken & leerbewerken’ is CRKBO geregistreerd
De kosten zijn fiscaal aftrekbaar in bepaalde gevallenJe krijgt les van Mara, al 15 jaar fulltime in het vak ‘tassen maken’.

Liefde voor de natuur, dat heeft Mara Riviera al sinds haar kinderjaren. Zieke poesjes vonden een huis op zolder of onder haar bed, tot grote wanhoop van haar moeder die allergisch was. En al jaren eet Mara voor een belangrijk deel biologisch. Een passie voor creëren en ambachtelijke handwerktechnieken heeft Mara ook al jaren. En met een Italiaanse vader is een feilloos gevoel voor stijl en klasse verzekerd. Na een grondige reorganisatie op haar werk vielen er in 2005 ontslagen. Ook voor Mara, toen moeder van een zoontje van 1 jaar. Ze nam de haar geboden kansen in het reorganisatietraject en sprong in het diepe. Ze startte haar eigen bedrijf: MARAblu. Avontuurlijk, inderdaad. Ambitieus ook. Maar waar een wil is, is een weg. Inmiddels runt Mara al sinds 2005 succesvol een ecobewust lifestyle label met stylish stoere damestassen met een rauw randje, lifestyle & interieuraccessoires. Gepassioneerd is ze door robuust leer, onregelmatigheden die authenticiteit benadrukken …
Lees verder


Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van nieuwe items & nieuws maar doe vooral veel inspiratie op!
Maximaal 1 bericht per week. Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Privacybeleid