aan het laden
CRKBO erkend - UWV scholingspartner - grootste aanbod lessen & workshops - instromen op elk moment
buzz & bezigheidMARAbluresultaten cursus & vakopleiding 'tassen maken'vakopleiding

Vakopleiding: resultaat Femke

Femke heeft een geweldig mooie laptop/werktas/schooltas gemaakt voor haar –  inmiddels – man.
Helemaal op maat voor laptop, broodbak, schoenen en andere belangrijke zaken. De maten heeft hij precies doorgegeven, tot op de milimeter nauwkeurig.
Femke heeft een flinke kluif aan het ontwerp gehad en heeft er ook wat meer lessen aan besteed. En het resultaat mag er zijn!!

Deze tas maak je in module 2 van de vakopleiding ‘tassen maken & leerbewerken’.

Werken met leer is superleuk.
Je combineert ambacht en creativiteit in de naaicursus of volg een module van de vakopleiding ‘tassen maken & leerbewerken’.

MARAblu is bij het CRKBO geregistreerd. Wanneer je de vakopleiding ‘tassen maken | leerbewerken’ volgt – of een module daarvan – is dat daardoor aftrekbaar.
Mits de opleiding gerelateerd is aan je werk uiteraard. Van sommige werkgevers krijg je alle scholing vergoed. Informeer daar naar bij je werkgever.

Of neem contact met ons op voor meer informatie.

Vind je dit interessant? Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van nieuwe items & nieuws maar doe vooral veel inspiratie op!
Maximaal 1 bericht per week. Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Privacybeleid

Review Vakopleiding: resultaat Femke.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van nieuwe items & nieuws maar doe vooral veel inspiratie op!
Maximaal 1 bericht per week. Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Privacybeleid