aan het laden
erkend kort beroepsonderwijs | UWV-scholingspartner | grootste aanbod lessen | instromen op elk moment

AGENDA workshops ‘maak je eigen tas’ Oosterhout NB


Maak je eigen tas!

In ons ruime atelier van 175 m2 met 3 grote werktafels kan je gemakkelijk 1,5 m afstand houden. Én we beschikken over een HEPA filter – wat de KLM ook gebruikt – om de lucht te zuiveren!

Staat de datum die jij in gedachten hebt hieronder er (nog) niet bij? Neem contact op. Vanaf 1 persoon reserveer jij je eigen workshopmoment. Informeer naar alle mogelijkheden!

datum workshoptijd & dag - liever een andere dag? neem contact met ons op!
2020-12-1210 uur - zaterdagmeld je hier ook aan!
2020-12-0510 uur - zaterdagmeld je hier ook aan!
2020-11-3013 uur - maandagAnja 3p
2020-11-2810 uur - zaterdag Linda-Jane 3p-(schoon-)dochters, Els 3p-(moeder&dochters), Angèle-(moeder&dochter) 2p VOL
2020-11-2110 uur - zaterdag Esra 4p-BENU Apotheek, Wil 2p, meld je hier ook aan!
2020-11-1410 uur - zaterdag Marjon NMLK "Nieuwe Mensen Leren Kennen' 10p VOL
2020-11-0710 uur - zaterdag Anne-Marie 3p, meld je hier ook aan!
2020-10-3110 uur - zaterdag Yvonne 5p, Conny 2p, Carlijn 2p VOL
2020-10-3013 uur - vrijdagToos 3p
2020-10-2410 uur - zaterdag Marjon NMLK "Nieuwe Mensen Leren Kennen' 10p VOL
2020-10-1613.30 uur - vrijdagLisa & Zoë-zussen 2p
2020-10-17 10 uur - zaterdag Fabienne & mannen VOL
2020-10-1010 uur - zaterdag Yvonne 2p, Jeske 3p
2020-10-0913 uur - vrijdag Yenthel & Chinouk 2p-zussen
2020-10-0310 uur - zaterdag Lilian 6p-bedrijfsuitje Min. Justitie VOL
2020-09-3013 uur - woensdagKarin 3p
2020-09-2910 uur - dinsdagWilleke 4p
2020-09-2610 uur - zaterdagSimone 4p, Lydia 4p VOL
2020-09-2411 uur - donderdagHannie 2p-zussen
2020-09-2313 uur - woensdagCindy 2p-vriendinnen
2020-09-1910 uur - zaterdag
workshop 'leer- (en heel veel andere materialen) kennis' 7p VOL
2020-09-0510 uur - zaterdag Renske 2p, Ingrid 4p VOL
2020-09-0414 uur - vrijdagPieter's vrouw + vriendin
2020-08-2910 uur - zaterdag Jolanda &friends 7p
2020-08-2413 uur - maandagVirginie 4p, Ivonne 2p
2020-08-0810 uur - zaterdag Lorenza, Tirza, Jolanda-vriendinnen 3p-, Birgit-vriendinnen 4p
2020-07-2510 uur - zaterdag Jo'tje-vriendinnen 6p, Brechtje &moeder 2p VOL
2020-07-1810 uur - zaterdag Angelique-vriendinnen 2p, Nadia-vriendinnen2p
2020-07-1110 uur - zaterdag Anita-vriendinnen 5p, Jolanda 1p
2020-07-0410 uur - zaterdag Paula 2p, Anja 2p, Debby 4p VOL
2020-06-2710 uur - zaterdag Patricia &dochters 3p, Kirsten-vriendinnen 4p VOL
2020-06-2010 uur - zaterdag Marian &4 dochters 5p, Rianne &zus&moeder 3p VOL
2020-06-0610 uur - zaterdag Suzanne-vriendinnen 4p, Leonie-vriendinnen 2p VOL
2020-05-3010 uur - zaterdag Trix 5p &dochters VOL
2020-05-1610 uur - zaterdag Hendrien-vriendinnen 2p, Suus-vriendinnen 2p, Anja 1p
2020-05-0910 uur - zaterdag Hans Heinke Leather 4p-collega's, Carin-moeder&dochter 2p VOL
2020-05-0813 uur - vrijdagJolanda & Corry 2p
2020-05-0210 uur - zaterdag CANCELLED ivm Covid-19 Marian 5p
2020-04-2510 uur - zaterdag CANCELLED ivm Covid-19 Anja 2p, Esmé+Miranda 2p, Claudia 4p VOL
2020-04-1110 uur - zaterdag CANCELLED ivm Covid-19 Trix 5p, Carin 2p, Miranda 2p VOL
2020-04-0411 uur - zaterdag CANCELLED ivm Covid-19 Anja 1p, Leonie 2p, Anita 5p VOL
2020-03-2110 uur - zaterdag CANCELLED ivm Covid-19 Ingrid 4p, Vera 4p VOL
2020-03-1410 uur - zaterdag CANCELLED ivm Covid-19 Suus 2p
2020-03-0710 uur - zaterdag CANCELLED ivm Covid-19 Marina 4p, Ilona 4p, VOL
2020-02-2910 uur - zaterdag Miranda 4p, Suzanne 2p
2020-01-2510 uur - zaterdag Miranda 2p, Sybille 2p, Maureen 1p, Elwin's nichtje 1p
2020-01-1310 uur - maandagWillemijn-van Meer Schoenen 4p
2019-12-1713 uur - dinsdag Marije - Tandartspraktijk Valster 6p
2019-12-1410 uur - zaterdag Angela 4p, Marina 4p VOL
2019-12-0710 uur - zaterdag Jacky 3p
2019-11-2613 uur - dinsdag Angelique 3p
2019-11-2213.30 uur - vrijdagAmanda 3p
2019-11-1313 uur - woensdagNaomi 3p
2019-11-0911 uur - zaterdag Linda 5p
2019-11-0210 uur - zaterdag Pauline 10p, VOL
2019-10-2710 uur - zondagLotty p6, VOL
2019-10-2610 uur - zaterdagBritt 8p, VOL
2019-10-1911 uur - zaterdag Bettina 9p, VOL
2019-10-1817 uur - vrijdagLinda 5p, Angelique 3p VOL
2019-10-1210 uur - zaterdag Jitske 10p, VOL
2019-10-0510 uur - zaterdag Nicole 2p, Diana 2p, Margreet 3p VOL
2019-09-2810 uur - zaterdag An 2p
2019-09-1410 uur - zaterdag Marion 2p
2019-08-1710 uur - zaterdag Inge 4p
2019-08-1311.30 uur - dinsdag Katy 6p VOL
2019-08-0610 uur - dinsdag Ria 3p
2019-08-0313 uur - zaterdag Angela 2p, Nancy 5p VOL
2019-06-2910 uur - zaterdag Claudia 3p
2019-05-1110 uur - zaterdag Leonie 2p, Wies 2p, Eveline 2p, Marieke 3p VOL
2019-04-0610 uur - zaterdag Marije 5p
2019-04-0410 uur - donderdag Leonie 3p
2019-03-3010 uur - zaterdag Do 4p, Herriëtte 2p, Kim 2p, VOL
2019-03-2310 uur - zaterdag Thea 4p, Kriste 2p
2019-03-1610 uur - zaterdag Mirjam 4p
2019-02-1610 uur - zaterdag Sylvia 6p, Carla, Ingrid, 2p VOL
2019-02-0913 uur - zaterdag José 4p, Paulien 1p, Lenie 1p
2019-01-2610 uur - zaterdag Ella 2p, Nicole 1p, Petra 3p
2019-01-1813 uur - vrijdagLiesbeth 4p, Nicole 1p
2019-01-0510 uur - zaterdag Fleur 5p, Tessa 2p, VOL
2018-12-1510 uur - zaterdag Fieke 2p, Angelique 3p Steffy 4p VOL
2018-12-0810 uur - zaterdag Madelon 4p, Miriam 3p VOL
2018-12-0110 uur - zaterdag Jolanda 4p, Petra 1p, Miranda 2p VOL
2018-11-2410 uur - zaterdag Yvonne 5p, Mariska 2p, VOL
2018-11-2213 uur - donderdagLuzanne 4p,
2018-11-2113 uur - woensdagBernadette 10 p VOL
2018-11-1011 uur - zaterdag Wendy 12 p - VOL
2018-11-039 uur - zaterdag Els 3p, Anne-Marie 1p, Noëlle 2p VOL
2018-10-3018 uur - dinsdagCiska 6p- kapperstasje
2018-10-279.30 uur - zaterdag Marie-Christine 4p, Daisy 1p, Emelian 1p
2018-10-1310 uur - zaterdagMarlies 3p, Sandra 2p, Jeantine 2p Helene 1p
2018-10-1110 uur - donderdag Annemieke 2p
2018-09-2910 uur - zaterdagAmber 2p, Leigh 2p, Mary 2p
2018-09-2810 uur - vrijdagLenny 5p
2018-09-0110 uur - zaterdag Mardy 2p, Kimberly 2p
2018-08-1413 uur - dinsdag Enny 3p,
2018-07-1410 uur - zaterdag Marion 4p
2018-06-2310 uur - zaterdag Jacqueline 5p
2018-06-0813 uur - vrijdag Nicole 3p
2018-06-0618.30 uur - woensdag Kristina 4p
2018-06-0210 uur - zaterdag Letty 3p Daisy 5p
2018-05-2913.30 uur - dinsdagRegina 8p Amaranth
2018-04-2511 uur - woensdag Karin 5 p
2018-04-1210 uur - donderdag Astrid 6p
2018-04-079.30 uur - zaterdag Linda 9 p BENU Apotheek Zuiderhout
2018-03-1714 uur - zaterdag Anouschka 3p Saskia 3 p
2018-03-1710 uur - zaterdag Sylvia 2p Eveline 2 p
2018-03-0310 uur - zaterdag Carola 4 p
2018-03-0218 uur - vrijdag Inge 4p
2018-02-2413 uur - zaterdag Lieve 6 p
2018-02-059 uur - maandag Thérésa 6p
2018-02-0111 uur - donderdag Anjo 2p
2018-01-2710 uur - zaterdag Annelie 2 p Sylvia 2 p Carla 1 p Mariska 2p
2018-01-2619 uur - vrijdag Willeke 4p
2018-01-1913.30 uur - vrijdag Winnifred 5p
2018-01-0919 uur - dinsdag Nicole 8p Vision Hairstyling Oosterhout
2017-12-2218 uur - vrijdag Babette 10 p
2017-12-2118 uur - donderdag Conny 9p
2017-11-2511 uur - zaterdag Marion 5p
2017-11-1810 uur - zaterdag Addy 3p Wendy 2p
2017-11-1718 uur - vrijdag Iris 8p
2017-10-2419 uur - dinsdag Daan 4p Sheila 4p
2017-10-1413.30 uur - zaterdag Nynke 5p
2017-10-0710 uur - zaterdag Mirjam 12p
2017-10-0113 uur - zaterdag Betty 6p
2017-09-1514.30 uur - vrijdag Anita 12p
2017-09-0210 uur - zaterdag Demi 2p Amy 2p Yvonne 2p
2017-07-1914 uur - woensdag Jolanda 5p
2017-07-0810 uur - zaterdag Nel 2p Mieke 2p
2017-07-0110 uur - zaterdag Marjolein 4p
2017-06-2410 uur - zaterdag Dineke 8p
2017-06-0310 uur - zaterdag Jolanda 4p Mariëtte 2p
2017-05-1818 uur - donderdag NOO - Nieuwe Oosterhoutse Ondernemers 24 p
2017-04-2210 uur - zaterdag Els 9p Evi 2p

Maak je eigen shopper, clutch, handtas, rugzak of schoudertas!

Leuk om toe doen met vriendinnen, voor een vrijgezellenfeest, met de personeelsvereniging of als bedrijfsuitje. Of geef een workshop cadeau! Kom je dan zelf ook mee?
Je kunt het zo gek maken als je zelf wil; een clutch of een grotere tas uit de collectie van MARAblu of TUTTIBRUTTI, verschillende kleuren leer of een stukje koehuid, je maakt de tas helemaal zoals je zelf wil.

MARAblu heeft de grootste keuze in modellen tassen: ruim 70 modellen zijn mogelijk! en kies uit zo’n 300 soorten leer, koeienhuid en prints om je tas in uit te voeren.

Hiermee personaliseer je je tas en maak je de tas precies zoals je je altijd gewenst hebt.


Onze stikster stikt je tas in elkaar dus gegarandeerd een prachtig resultaat waar je nog jaren blij mee bent.


welke tassen kan je maken?

Je kiest uit de collecties van MARAblu en TUTTIBRUTTI. Bij elkaar zo’n 70 modellen; clutch, handtas, laptoptas, beugeltas, shopper, shopper Xl… Voor ieder wat wils.
Kijk voor voorbeelden in de webshop.

Je betaalt de prijs van het model wat je kiest, dus je kunt het zo gek maken als je zelf wil!
Vanaf € 49,- voor een leren clutch.


Lees de FAQ’s of lees de uitgebreide informatie.







review score

4.9
4,9 rating
4.9 van de 5 sterren (gebasseerd op 22 reviews)
5 sterren91%
4 sterren5%
3 sterren4%
2 sterren0%
1 ster0%

reviews

Zussentas!

5,0 rating
5 juni 2020

Samen met mijn zussen een prachtige tas gemaakt, alle 3 hetzelfde basismodel uit 1 stuk leer, maar alle 3 een eigen invulling! Resultaat een prachtige tas die mij dagelijks herinnert aan deze gezellige dag en aan mijn zussen!

Margreet

Herinneringen maken v.s een verjaardagscadeau

5,0 rating
5 juni 2020

Toen we eindelijk weer wat meer vrijheden kregen in de Coronacrisis, mocht ik eindelijk samen met mijn vriendin de workshop gaan doen die ik voor mijn verjaardag kreeg. In het kader van we maken liever herinneringen dan dat we cadeautjes geven, was dit een goede keuze!! Een heel gezellige dag waarin je eigen creativiteit de ruimte krijgt, je écht zelf je tas samenstelt en de onderdelen uit prachtig leer maakt, er vakkundige mensen zijn die je helpen als je er niet uit komt en die de tas in elkaar stikken. Ruimte genoeg om te werken, en ondertussen veel gezelligheid en plezier! Ook de heerlijke lunch was goed verzorgt. Ik heb een hele mooie, én blijvende herinnering aan mijn 44e verjaardag!

Yvonne Michielsen

Fantastische ervaring

5,0 rating
4 juni 2020

Heb deze workshop cadeau gegeven aan mijn 12 jarige nichtje en met haar samen deze gevolg. Wij hebben een fantastische ervaring gehad. We werden erg goed begeleidt, zonder het gevoel te krijgen dat alles voor ons gedaan werd. En hoewel de tas naar mijn nichtje is gegaan heb zelfs ik er iets van geleerd 😉

Elwin Wagelmans

schrijf een review


Waarom kies je voor de workshop ‘maak je eigen leren tas’?

1

* keuze uit 70 modellen
* personaliseer je tas met 300 soorten & kleuren leer, koeienhuid en prints
* in 1 dag klaar: alsof je tas zó uit de winkel komt
* je betaalt de prijs van het model wat je kiest, al vanaf € 49,- tot € 229,- voor een grote doktertas of werktas

2

* reserveren van 1 – 12 p, grotere groepen mogelijk en op aanvraag
* kies zelf een datum voor de workshop
* lunch bij te boeken á €10,-
* gratis parkeren voor de deur
* betaling contant, pin of CC

3

* vriendinnenuitje & moeder-(schoon-)dochter-uitje
* geschikt als personeelsuitje
* mannen maken een riem of A4-map
* maak een leuke clutch op een vrijgezellenfeest
* onze stikster stikt je tas in elkaar
* dus ook geschikt voor linkerhanden!



Maak in 4 lessen een shopper van leer, in 6 lessen een schoudertas van leer met voering of doe een cursus van 10 lessen om zelf te kiezen wat je wil maken!



Bekijk resultaten van cursisten van MARAblu:


Je krijgt les van Mara, al 15 jaar fulltime in het vak ‘tassen maken’.


Liefde voor de natuur, dat heeft Mara Riviera al sinds haar kinderjaren. Zieke poesjes vonden een huis op zolder of onder haar bed, tot grote wanhoop van haar moeder die allergisch was.

Al jaren eet Mara voor een belangrijk deel biologisch.

Een passie voor creëren en ambachtelijke handwerktechnieken heeft Mara ook al jaren.
En met een Italiaanse vader is een feilloos gevoel voor stijl en klasse verzekerd.

Na een grondige reorganisatie op haar werk vielen er in 2005 ontslagen. Ook voor Mara, toen moeder van een zoontje van 1 jaar. Ze nam de haar geboden kansen in het reorganisatietraject en sprong in het diepe. Ze startte haar eigen bedrijf: MARAblu.

Avontuurlijk, inderdaad. Ambitieus ook. Maar waar een wil is, is een weg.

Inmiddels runt Mara al sinds 2005 succesvol een ecobewust lifestyle label met stylish stoere damestassen met een rauw randje, lifestyle & interieuraccessoires.

Gepassioneerd is ze door robuust leer, onregelmatigheden die authenticiteit benadrukken …
Lees verder

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van nieuwe items & nieuws maar doe vooral veel inspiratie op!
Maximaal 1 bericht per week. Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Privacybeleid